Verzekeraars

Wij hebben veel zorgverzekeraars overeenkomsten afgesloten.  De behandelingen declareer ik indien mogelijk rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar.

Komend jaar 2022, heeft de praktijk weer contracten met de meeste verzekeraars. Er zijn echter een aantal verzekeringsmaatschappijen waar wij geen contract mee hebben afgesloten. Deze maatschappijen bieden ons wurgcontracten aan, waar wij niet aan kunnen en willen voldoen. Wij willen u goede zorg bieden tegen een relevante beloning en daarbij ook niet alleen maar formulieren met u invullen. Met de volgende verzekeringsmaatschappijen hebben wij geen contract.
  • Zilveren Kruis verzekeringen
  • FBTO
  • De Friesland
  • Interpolis
  • ENO
  • Aevitea Eucare
  • Aevitea Zilveren Kruis
Er zijn ook een aantal tussen-maatschappijen die de polissen bij één van deze bovenstaande maatschappijen onderbrengen.
CZ just aanvullend vergoed helaas geen fysiotherapie, wel weer therapie uit de basis. Alle andere CZ polissen worden wel vergoed.
Mocht u wel bij één van deze maatschappijen verzekerd zijn, dan kunt u gewoon bij ons terecht. U dient alleen wel zelf de nota betalen en u ontvangt van uw verzekeraar een deel van de zorgkosten retour. Dit zal lang niet altijd het volledige bedrag zijn.
Indien u een restitutiepolis heeft, dan dient uw verzekeraar wel het volledige bedrag te vergoeden, mits het een marktconform tarief is (dat is het bij ons).

Indien u een aanvullende verzekering heeft met dekking fysiotherapie, worden uitgevoerde behandelingen die vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering gedeclareerd bij de verzekering. 

Indien u niet een aanvullende verzekering heeft, of een aanvullende verzekering zonder dekking fysiotherapie, dan dient u zelf zorg te dragen voor de betaling.